ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Πτώσεις δέντρων από τις καταιγίδες στην Πάτρα - Πλημμύρισαν δρόμοι στον Πύργο

Πτώσεις δέντρων από τις καταιγίδες στην Πάτρα - Πλημμύρισαν δρόμοι στον Πύργο
Έξι πτώσεις δέντρων μέσα σε λίγη ώρα προκάλεσαν οι δυνατοί άνεμοι στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή. Η πυροσβεστική έχει κληθεί στην Αγίας Τριάδας, στην οδό Παπαγιάννη στα Ροίτικα, πίσω από το Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, στη Γούναρη και Όθωνος Αμαλίας, στην ΕΟ Πατρών - Πύργου, στη διασταύρωση για το Ριόλο και στη θέση Σκάγια, στη διασταύρωση για ΒΙΠΕ.
Σύμφωνα με το thebest.gr, στην Πάτρα λόγω της κακοκαιρίας σημειώνεται πτώση της τάσης του ρεύματος αλλά και διακοπές όπως στην περιοχή των Δεμενίκων. Η καλοκαιρία κράτησε λίγο και από χθες βράδυ αλλά πολύ περισσότερο από σήμερα το πρωί ο κακός καιρός επέστρεψε. Διαβάστε περισσότερα στο thebest Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα και στον Πύργο Η πρωινή νεροποντή με τους απανωτούς κεραυνους στον Πύργο ξαναζωντάνεψε τον φόβο της πλημμύρας. Ορισμένοι δρόμοι πλημμύρισαν για λίγα λεπτά, ενώ αρκετοί άνθρωποι βγήκαν με τις σκούπες για να καθαρίσουν τα φρεάτια και να αποφευχθούν τα χειρότερα. Η Πυροσβεστική και τα συνεργεία του δήμου Πύργου παραμένουν σε επιφυλακή, σύμφωνα με το patrisnews.com.

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT