ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Πρέβεζα: Το κέρασμα του ταβερνιάρη όταν πληρώθηκε έφερε ξύλο και ''γαλλικά''!

Πρέβεζα: Το κέρασμα του ταβερνιάρη όταν πληρώθηκε έφερε ξύλο και ''γαλλικά''!
Η παρέα μόλις είχε πληρώσει τον λογαριασμό στην ταβέρνα, όταν ένας από τους υπαλλήλους τους ζήτησε να περιμένουν...
Δεν είχε καλή κατάληξη η βραδινή έξοδος για μια παρέα αφού όλα τα μέλη της και οι υπεύθυνοι της ταβέρνας που διασκέδαζαν στην Πρέβεζα οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα.
Όλα ξεκίνησαν όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες από πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο στο pamepreveza.gr, όταν μια παρέα που έφαγε σε γνωστή ταβέρνα της πόλης δεν βρήκε και τόσο ικανοποιητική την ιδέα της προσφοράς γλυκού από το κατάστημα μετά το γεύμα.
Το πρόβλημα ήταν το είδος του γλυκού, αφού τα νεραντζάκια που προσφέρθηκαν δεν ικανοποίησαν τους πελάτες. Έτσι ξεκίνησε μια λεκτική διαμάχη η οποία εξελίχθηκε σε ανταλλαγή «γαλλικών» με τους πελάτες να αποχωρούν από το κατάστημα με φωνές.
Η όλη συμπεριφορά που προηγήθηκε αλλά και οι βρισιές που ακολούθησαν προσέβαλλαν τους υπεύθυνους του καταστήματος με αποτέλεσμα να συνεχιστεί η αντιπαράθεση στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας, λίγα μέτρα από το κατάστημα, η οποία οδήγησε μάλιστα και σε συμπλοκή των ατόμων σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες.
Τη λύση βέβαια έδωσε η αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έφτασαν στο σημείο και προσήγαγαν τους εμπλεκόμενους προκειμένου να λυθεί το θέμα αυτή τη φορά όμως στο αστυνομικό τμήμα…

newsit

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT