ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

Το πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου στο Ναύπλιο

Τιμώντας τους ήρωες του Έπους του ‘40, ο Δήμος Ναυπλιέων γιορτάζει με κάθε επισημότητα την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και προσκαλεί τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εορταστικές εκδηλώσεις.


Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Γενικός σημαιοστολισμός από την ανατολή της 25ης Οκτωβρίου 2013 μέχρι και τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου, όλων των Δημοσίων και Δημοτικών κτηρίων, Ν.Π.Δ.Δ, Ν.Π.Ι.Δ, καταστημάτων, τραπεζών και οικιών της πόλης, καθώς και φωταγώγησή τους κατά τις βραδινές ώρες της 27ης & 28ης Οκτωβρίου 2013.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου σε όλες τις Δημόσιες & Ιδιωτικές μονάδες Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας & Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κατάθεση στεφάνων στις 11:00 στο Μνημείο Ηρώων των μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων που θα προσέλθουν με επικεφαλής τους δασκάλους, καθηγητές και βαθμοφόρους τους.


Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013


08:00 Έπαρση σημαίας της πόλης του Ναυπλίου από διμοιρία του ΚΕΜΧ με συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

10:30 Τέλεση Δοξολογίας στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου.

Στη Δοξολογία θα παραστούν εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο Αντιπεριφειάρχης οι Βουλευτές, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο & όλες οι Πολιτικές,

Δικαστικές, Στρατιωτικές , Αστυνομικές Αρχές ,εκπρόσωπος του Λιμενικού σώματος και αντιπροσωπεία της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

11:00 Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο Ηρώων της πόλης (λεωφόρο 25ης Μαρτίου).

Κατάθεση στεφάνων – Τήρηση ενός λεπτού σιγής – Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.

11:30 Παρέλαση αναπήρων θυμάτων πολέμου, σωματείων, μαθητών-μαθητριών, οδηγών & προσκόπων, συλλόγων, σπουδαστών, τμημάτων Ενόπλων Δυνάμεων Ελληνικής Αστυνομίας, Λιμενικού Σώματος και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

17:00 Υποστολή της Σημαίας

argolikes eidiseis

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT