ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Καλός ο καιρός του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου

Καλός ο καιρός του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου
Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός του ερχόμενου τριημέρου με νεφώσεις κατά τόπους, βορειάδες και θερμοκρασίες που θα κυμανθούν από 10 βαθμούς κελσίου για τα βόρεια της χώρας, που θα φτάσει μέχρι και τους 24 βαθμούς σε ορισμένες περιοχές.
Πιο αναλυτικά: Σάββατο 26-10-2013 Καιρός: στα ανατολικά και νότια τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα: Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα Δυτικά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.   Κυριακή 27-10-2013 Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και Νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.   Δευτέρα 28-10-2013 Καιρός: γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά.
newsbomb

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT