ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Βρετανία: Ξυλοκόπησαν άγρια 22χρονο φοιτητή γιατί είχε ιταλική προφορά

Βρετανία: Ξυλοκόπησαν άγρια 22χρονο φοιτητή γιατί είχε ιταλική προφορά
Μετά τη δολοφονία 19χρονου Ιταλού από ομάδα νεαρών στη Μεγάλη Βρετανία, «γιατί τους έκλεβε τις δουλειές», ένα νέο περιστατικό βίας συγκλονίζει το Λονδίνο.
Θύμα αυτή τη φορά είναι ο 22χρονος Αμερικανός φοιτητής, Φραντέσκο Χάουνι, ο οποίος γρονθοκοπήθηκε άγρια από νεαρούς ασιατικής καταγωγής.
Ο Χάουνι βρισκόταν στη Μεγάλη Βρετανία μοναχά τρεις ημέρες και δέχθηκε επίθεση από πέντε νεαρούς άνδρες στην ανατολική ζώνη του Λονδίνου.
Πιθανολογείται ότι η ομάδα τον γρονθοκόπησε επειδή ο 22χρονος «δεν ήταν της περιοχής».
Την ώρα που το θύμα επέστρεφε στο διαμέρισμά του, τον πλησίασαν οι πέντε νεαροί. Εκείνος αντιστάθηκε και τότε τον χτύπησαν άγρια και του επιτέθηκαν με ένα μπουκάλι.
Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές η ομάδα αποτελείται από 20χρονους με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, ενώ η επίθεση πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο, ωστόσο η βρετανική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα μοναχά τώρα τις φωτογραφίες του τραυματία, καθώς και τις λήψεις από κλειστό κύκλωμα που κατέγραψε τη σκηνή βίας.
Ο Αμερικανός φοιτητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκαν 23 ράμματα για τα τραύματα στο πρόσωπο και το αυτί του.
Πάντως, οι τοπικές αρχές υποστηρίζουν πως το θύμα είχε ιταλική προφορά και ήταν ντυμένος διαφορετικά από ό,τι οι υπόλοιποι κάτοικοι της περιοχής, με αποτέλεσμα να τραβήξει την προσοχή της ομάδας.
Στο προφίλ του στο Facebook, ο Χάουνι έγραψε: «Φοβάμαι να βγω μόνος μου στο Λονδίνο. Είμαι ένας ξένος για αυτή την πόλη. Σκέφτομαι να μην συνεχίσω τις σπουδές μου εδώ».


proto thema

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT