ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Επίθεση και από τη Χρυσή Αυγή για τη δημόσια περιουσία

Επίθεση και από τη Χρυσή Αυγή για τη δημόσια περιουσία
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά τις αποκαλύψεις του «Πρώτου ΘΕΜΑτος» για τις αξιώσεις των δανειστών μας να περάσει το ΤΑΙΠΕΔ και όλη η κρατική περιουσία σε ξένη εταιρεία με βάση το Λουξεμβούργο.
Η Χρυσή Αυγή υπογραμμίζει με σημερινή της ανακοίνωση πως "η εισήγηση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) για μεταβίβαση της δημόσιας περιουσίας από το ΤΑΙΠΕΔ σε έναν νέο οργανισμό με έδρα το εξωτερικό, συνιστά αθλιότητα πρώτου μεγέθους. Η ενέργεια της Συγκυβέρνησης να δεχθεί ως αντικείμενο συζήτησης το κατάπτυστο αυτό κείμενο δεν είναι απλά ενδοτική, αλλά έρχεται σε ευθεία αντίθεση με το θεμέλιο του Πολιτεύματος (άρθρο 1 Συντάγματος), την Λαϊκή Κυριαρχία". Μάλιστα, το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου ζητά την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και να κληθεί ο υπουργός Οικονομικών να παράσχει τις δέουσες εξηγήσεις. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής υπέβαλε σήμερα σχετικό αίτημα, σύμφωνα με το άρθρο 41Α του Κανονισμού της Βουλής.

proto thema

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT