ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Η Συνταγή της Ημέρας!


Μπιφτέκι ψαριού

Συνταγη για 8-12 μπιφτεκια

Από το: xs-recipes.com

Υλικα:

450γρ. διάφορα φιλέτα ψαριών με λευκή σάρκα (π.χ. γάδος, μπακαλιάρος, πέρκα), καθαρισμένα από κόκκαλα
450γρ. πουρές πατάτας (που σας έχει απομείνει από προηγούμενο γεύμα)
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 αυγό, ελαφρά κτυπημένο
Λίγο αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190οC.

Σε ένα λαδωμένο αντικολλητικό ταψί αραδιάζουμε τα φιλέτα ψαριών. Τοποθετούμε το ταψί στο προθερμασμένο φούρνο για 8-10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα φιλέτα και να αρχίσουν να χωρίζουν εύκολα με τη χρήση ενός πιρουνιού.

Αφαιρούμε το ταψί από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν τα φιλέτα. Όταν κρυώσουν τα φιλέτα τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα κομμάτια με τα φιλέτα ψαριού, το πουρέ πατάτας, το μαϊντανό και το αυγό. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε ξανά. Πλάθουμε το μίγμα μας σε μικρά μπιφτέκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι, το τοποθετούμε στη φωτιά να ζεσταθεί καλά και τηγανίζουμε ελαφρά τα μπιφτέκια μας μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές. Σερβίρετε τα μπιφτέκια σας με σάλτσα ντομάτας ή σάλτσα μαϊντανού. Καλή Όρεξη!

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT