ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Βουτιά στο κενό μπροστά στο φωτογραφικό φακό

Καρέ-καρ
έ η απόπειρα αυτοκτονίας....

Τη βουτιά στο κενό ενός ανθρώπου κατέγραψε καρέ-καρέ ο φωτογραφικός φακός. 

Το περιστατικό σημειώθηκε χτες στον ποταμό Γιανγκτσέ, στην επαρχία Χουμπέϊ της Κίνας.

Ένα ζευγάρι πήδηξε από τη γέφυρα στα νερά του ποταμού, χθες το απόγευμα. Στο σημείο βρίσκονταν ένας φωτογράφος ο οποίος τράβαγε εικόνες από τη μόλυνση του αέρα κοντά στον ποταμό, όταν κάποιος φώναξε ξαφνικά: «υπάρχει κάποιος στο ποτάμι». 

Ενώ κοιτούσε κάτω από τη γέφυρα για να δει τι συνέβη, ένα άλλο άτομο ανέβαινε στα κάγκελα και πηδούσε στο κενό.

Ο φωτογράφος κατέγραψε το περιστατικό και κάλεσε την αστυνομία. Όταν όμως έφτασαν, το ζευγάρι είχε ήδη παρασυρθεί από τα νερά. Οι αστυνομικοί κάλεσαν σκάφος για τον εντοπισμό των ανθρώπων. 

Μεταξύ των αντικειμένων που οι Αρχές συνέλεξαν, περιλαμβάνεται μια ταυτότητα που δείχνει ότι ο ένας ήταν ένας 20χρονος άντρας με το όνομα Liu. Ο θείος του δήλωσε στους δημοσιογράφους, πως ο νεαρός άντρας είχε τσακωθεί με τους γονείς του, ενώ δήλωσε άγνοια για την ταυτότητα της γυναίκας.

Πληροφορίες από τοπικά Μέσα, αναφέρουν ότι το ζευγάρι εξακολουθεί να αγνοείται και οι πιθανότητες επιβίωσής του είναι λιγοστές.

Δείτε τις φωτογραφίες…

















Πηγή: http://www.tsekouratoi.gr

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT