ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Διαμαρτυρία των Τσιγγάνων Άργους - Ν.Κίου: Το πραγματικό πρόβλημα είναι η επιβίωσή μας

Δελτίο τύπου
του Συλλόγου
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΑΡΓΟΥΣ-Ν.ΚΙΟΥ»

 Στην ευρεία σύσκεψη για την εγκληματικότητα που έγινε στην Νέα Κίο Αργολίδας, στις 17/11/2012,παρουσία των τριών βουλευτών του νομού και πολιτών της περιοχής, με μοναδικό θέμα την μεγάλη εγκληματικότητα και παραβατικότητα των τσιγγάνων, δεν θεώρησαν απαραίτητο να κληθούν να παρευρίσκονται τσιγγάνοι.

Ούτε προηγήθηκε της σύσκεψης καμία επαφή με τους τσιγγάνους από κανέναν εκπρόσωπο της πολιτικής ηγεσίας τουλάχιστον, προκειμένου να ενημερωθούν για την δική τους άποψη για το βίαιο περιστατικό που έγινε αφορμή να ξεσηκωθούν εναντίον τους.

Σήμερα στις συνθήκες κρίσεις όπου τα προβλήματα όλων, πολύ περισσότερο των τσιγγάνων έχουν τραγικά επιδεινωθεί, θα ήταν πιο χρήσιμη μια ευρεία σύσκεψη, όπου θα ακούγονταν οι προτάσεις μας και θα αναζητούσαμε όλοι μαζί τη λύση στο πραγματικό πρόβλημα που είναι η επιβίωσή μας, και είναι η κύρια αιτία της όποιας παραβατικότητας, όχι μόνο των τσιγγάνων.

Έχοντας αποδείξει στην πράξη ότι συμβιώνουμε ειρηνικά με τους συντοπίτες μας , μεμονωμένα περιστατικά παραβατικότητας δεν δικαιολογούν το φόρτωμα στις πλάτες μας όλης της εγκληματικότητας του νομού Αργολίδας.

Είναι επικίνδυνο να δίνουν διαστάσεις δυσανάλογες με την σημασία τους και να στρέφουν όλη την κοινωνία εναντίων μας, μετατρέποντας μας σε αποδιοπομπαίο τράγο.

Συναντήσεις βουλευτών με υπουργούς και δελτία τύπου όπου ζητάνε να παρθούν μέτρα καλύτερης αστυνόμευσης, δεν αντιμετωπίζουν την ουσία των προβλημάτων αλλά αντίθετα μπορούν να οδηγήσουν σε επιδείνωση αυτών και το χειρότερο να γίνουν μια ακόμη αφορμή για την καταστολή δημοκρατικών δικαιωμάτων..


Ν. Κίος 22/11/2012

Βασίλης Ζαφειρόπουλος
Πρόεδρος του Συλλόγου
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΑΡΓΟΥΣ-Ν.ΚΙΟΥ»

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT