ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΗ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΥΡΙΓΓΑ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ!

OMADA-DIAS


Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Νέο Ηράκλειο, όταν ένας τοξικομανής προσπάθησε να ληστέψει έναν ηλικιωμένο άντρα, απειλώντας τον ότι θα τον καρφώσει με σύριγγα!

Εκείνη τη στιγμή από το σημείο περνούσαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίας και μόλις αντιλήφθηκαν το γεγονός έσπευσαν για να σταματήσουν τον επίδοξο ληστή.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως ο τοξικομανής μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, σε κατάσταση αμόκ τους επιτέθηκε και κατάφερε να τραυματίσει με τη σύριγγα έναν εκ των αστυνομικών. Αμέσως τράπηκε σε φυγή και οι αστυνομικοί τον έχασαν μέσα στο ρέμα Προμπονά.

Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε ήδη στο Αττικό Νοσοκομείο για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι αστυνομικοί "χτενίζουν" όλη την περιοχή για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον επικίνδυνο τοξικομανή.

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT